Akcija!

Kelių abdukcinė pozicionavimo pagalvėlė

Original price was: €55.00.Current price is: €44.00.

Kelių abdukcinė pozicionavimo pagalvėlė naudojama pacientų padėties keitimui –  pagalvė dedama tarp kelių su tikslu juos atskirti (kartu naudojant volelį). Taip eliminuojama odos šutimo rizika, kuri yra viena iš pragulų atsiradimo veiksnių.

Produkto kodas: Poz-Pag-Ab Kategorijos: , , Žymos: ,

Aprašymas

Kelių abdukcinė pozicionavimo pagalvėlė naudojama pacientų padėties keitimui –  pagalvė dedama tarp kelių su tikslu juos atskirti (kartu naudojant volelį). Taip eliminuojama odos šutimo rizika, kuri yra viena iš pragulų atsiradimo veiksnių. Pagalvėlė optimaliai sumažina slėgį ir tinka pragulų profilaktikai. Rekomenduojama po klubo sąnario operacijos, mažina klubo išnirimo riziką apsiverčiant. Tokiu būdu pasikeičia paciento kūno padėtis, nuimamas spaudimas nuo atitinkamų kūno dalių, pagerėja oro cirkuliacija ir kraujotaka. Gera oro cirkuliacija užtikrina komfortą ir mažina pragulų atsiradimo riziką bei esančių I stadijos pragulų greitesnį gijimą.

Kelių abdukcinė pozicionavimo pagalvėlė yra užpildyta 50 % HR porolonu ir 50% poliesterio pluoštu. Užvalkalas pagamintas iš 100% poliesteris audinio dengto 100% poliuretano sluoksniu, pralaidus orui, bet nepralaidus skysčiams, su paslėptu užtrauktuku. Pagalvės užvalkalą galima skalbti skalbimo mašina 95° temperatūroje. Galima džiovinti mechaniškai.

Spalva: mėlyna.
Dydis: 60×35 cm
Garantija: 2 metai

Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos suteikė šiam gaminiui medicinos prietaiso statusą.

Apie pragulų profilaktiką skaitykite čia.

Pragulų profilaktikos centras – visa informacija apie pragulas.