Akcija!

Pagalvėlė apykaklė

Original price was: €29.00.Current price is: €23.20.

Pagalvėlė apykaklė skirta pacientų sprando ir kaklo stabilumui užtikrinti ilgalaikio gydymo ir slaugos metu. Ją galima naudoti kineziterapijos ir masažo, taip pat kelionės metu, kai reikia išlaikyti taisyklingą galvos padėtį ir sumažinti apkrovą kaklui.

Produkto kodas: P-Apyks Kategorijos: , , Žymos: ,

Aprašymas

Pagalvėlė apykaklė skirta pacientų sprando ir kaklo stabilumui užtikrinti ilgalaikio gydymo ir slaugos metu. Ją galima naudoti kineziterapijos ir masažo, taip pat kelionės metu, kai reikia išlaikyti taisyklingą galvos padėtį ir sumažinti apkrovą kaklui. Apykaklėje-pagalvėje yra įsiūta papildoma vidinė kaklo juostelė, todėl nejuntama siuvimo siūlė.

Pagalvėlė apykaklė užpildyta 50% kokybišku, elastingu, ilgaamžiu, higienišku HR porolonu ir 50% poliesterio pluoštu. Medicininis užvalkalas su paslėptu užtrauktuku pagamintas iš 100% poliesterio audinio, dengto 100% poliuretano sluoksniu. Jis yra antibakterinis, orui pralaidus, nedegus, atsparus skysčiams.

Apsauginį užvalkalą galima skalbti skalbimo mašina 95°C temperatūroje, mechaniškai džiovinti.

Spalva: mėlyna.
Dydis: 35×35 cm
Garantija: 2 metai

Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos suteikė šiam gaminiui medicinos prietaiso statusą.

Apie pragulų profilaktiką skaitykite čia.

Pragulų profilaktikos centras – visa informacija apie pragulas.